Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fidelitas is csatlakozik az Élősködők Menetéhez - új útvo
  2012-04-13 19:29:07, péntek
 
 

A Fidelitas is csatlakozik az Élősködők Menetéhez - új útvonalat javaslunk nekik



A Fidelitas fölszólította az ifjakat, hogy, tekintettel a jobbikos országgyűlési képviselők mára már elviselhetetlenné vált antiszemitizmusára, minél többen csatlakozzanak az Élet Menete elnevezésű tüntetéshez. A fideszes ifjúsági szervezet - akárcsak a magukat még mindig ifjúnak nevező nagy öregek - eddig még sosem meneteltek a külhoni magyarságot ért igazságtalanságok ellen. Mi új útvonalat javaslunk a fideszes fiataloknak.

Zoom

Fónagy János államtitkár szívélyes támogatásáról biztosította az Élet Menetéhez csatlakozó fideszes fiatalokat, olvasható a szívet-lelket melengető hír a Fidelitas honlapján. Az ifjak azért döntöttek a csatlakozás mellett, írja a szervező, mert elfogadhatatlannak tartják ,,a magukat nemzeti radikálisnak beállító képviselők" antiszemitizmusát. Az idézőjeles minősítés után szeretnénk megtudni az ifjaktól, hogy ha nem a Jobbikot, akkor kit tekintenek nemzetinek és radikálisnak?

Bizony, szerfelett fölháborodtak az igazi nemzeti fiatalok a Jobbik országgyűlési képviselőinek magatartásán, s fölkorbácsolt indulataik lefestésére a magyar történelemből előrángatták a jobb utósorsra érdemes Könyves Kálmán királyunkat is. A Szent István királyunk keresztség előtti nevével ékeskedő fidelitasos honlapíró, az Élet Menetének házon belüli szervezője eléggé képzavarosan keveri össze a jó Kálmán király által valóban nemlétezőknek nyilvánított ,,csodatévő hölgyeket" (strigas) a boszorkányokkal, de ezzel nem érdemes foglalkoznunk, mert elsődleges célunk nem a történelmi ismeretterjesztés, hanem a menetelés helyes útjának megmutatása.

A történelmi ismeretek hiányosságánál sokkal érdekesebb számunkra a Fidelitas honlapjára kitett bejelentés, miszerint az Élet Menetéhez csatlakozó ifjakat támogatásáról biztosította a jó öreg Fónagy János elvtárs bácsi, államtitkár, emberjogi harcos, kiérdemesült antifa, s nem utolsósorban a kádári korszak nyomuló, a komcsi pártközpont által megbecsült Borsod megyei közéleti embere. Arról a Fónagy elvtiről van szó, akit személy szerint is ,,aljas módon támadnak" a gaz antiszemita jobbikos képviselők, olvashatjuk a felhívásban. Fónagy elvtárs az egyetem elvégzése után - oda sem nagyon vettek föl akárkit - már a múlt század '70-es, '80-as éveiben kiérdemelte a pártvezetés bizalmát, s ezért egyik vezetői beosztást a másik után aggatták a nyakába. Putnokon, Ózdon, Miskolcon és másutt jó elvtársként volt ismeretes. Nem csoda, hogy az ifjak büszkék a mentorukra.

Életmenete a halál jelképével?
Életmenete a halál jelképével?

A Fidelitas ifjai - Fónagy et. áldásával - a fölhívásuk szerint azért is vonulnak az Élet Menetében, mert az antiszemita jobbikosok, a szóhasználatukat idézve, ,,rossz képet festhetnek hazánkról." Nos, kedves ifjú demokraták, ha valóban a ,,hazánkról rossz képet festők", az embertársainkat meghurcolók, meggyilkolók, megkínzók vagy az őket hazájukból elűzők, a történelmünket eltagadók és meghamisítók ellen kívánnak ágálni, akkor nekünk lenne egy javaslatunk a menetelésre kiválóan alkalmas, történelmi emlékeket ébresztő útvonalra.

A lobogó fáklyák fényében ezen az útvonalon emeljék majd magasba Rákosi Mátyás, Piros László, Korvin Ottó, Kun Béla, Farkas Mihály, Apró Antal, Péter Gábor és még sok más neves és kevésbé neves zsidó gyilkos, kínzólegény, komisszár kinagyított fényképét. Azoknak a fotóját szíveskedjenek magasba emelni, akik miután a szovjet tankok fedezékében a moszkvai emigrációból 1944-45-ben visszasompolyogtak Magyarországra, s goj kommunista tettestársaikkal együtt magyarok tízezreit nyomorították, gyilkolták meg, kínozták vagy kényszerítették a haza végleges elhagyására.

A menetelés útvonala kezdetének mi az Andrássy út 60. szám előtti részt ajánljuk, mert itt szép számban ,,dolgoztak" a népi demokrácia ellenségeit, a nyilas és ki tudja, hogy még milyen jelzővel illetett magyarok hatástalanításán tevékenykedő zsidó pribékek. Az Andrássy útról kiindulva, kis kitérővel, érdemes lenne érinteni a Köztársaság téri egykori pártházat, majd tovább menetelni egészen a Fiumei úti temető Munkásmozgalmi Panteonjában a feltámadás reményében örök álmukat aluszó zsidó tömeggyilkosok sírjáig. (R. M. sírját pont az ellenkező irányban, a Farkasréti temetőben találják.)

Ha a menetelés végén már az utolsó fáklyát is eloltották, a meghitt emlékezés csendjében szép halkan föltehetnének néhány kérdést egymásnak, vagy az önöket talán elkísérő Fónagy elvtársnak: miért van az, hogy a Fidelitas - a nagy öregekről nem is beszélve - nem szokott menetelgetni, mondjuk például a tragikus sorsú temerini fiúkért, a felvidéki nyelv- és állampolgársági törvény, vagy a rendszeres délvidéki magyarverések ellen? Eddig miért nem tetszettek vonulgatni a Délvidéken 1944-45-ben, csupán a magyarságuk miatt bestiális módon legyilkolt több tízezer magyar polgári személy emlékére? Ha kérdéseinkre megtalálják a helyes és megfelelő választ, kitehetik azt a honlapjukra, vagy elküldhetik a Kuruc.info szerkesztőségébe.
Ujj Ignác

http://www.kuruc.info/



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hatástalanításán, szerkesztőségébe, tettestársaikkal, szóhasználatukat, állampolgársági, boszorkányokkal, embertársainkat, kényszerítették, szíveskedjenek, munkásmozgalmi, tömeggyilkosok, hiányosságánál, csatlakozzanak, történelmünket, magyarországra, nyomorították, országgyűlési, történelemből, fölháborodtak, támogatásáról, képviselőinek, nemlétezőknek, fölszólította, magyarverések, föltehetnének, foglalkoznunk, fölkorbácsolt, radikálisnak, emigrációból, meggyilkolók, meghamisítók, kiérdemesült, biztosította, utolsósorban, tevékenykedő, képzavarosan, jobbikos országgyűlési, fideszes ifjúsági, külhoni magyarságot, fideszes fiataloknak, szívet-lelket melengető, ifjak azért, csatlakozás mellett, magukat nemzeti, idézőjeles minősítés, igazi nemzeti, magyar történelemből, jobb utósorsra, történelmi ismeretterjesztés, menetelés helyes, történelmi ismeretek, kádári korszak, Élősködők Menetéhez, Élet Menete, Fónagy János, Élet Menetéhez, Könyves Kálmán, Szent István, Élet Menetének, Élet Menetében, Rákosi Mátyás, Piros László, Korvin Ottó, Farkas Mihály, Apró Antal, Péter Gábor, Munkásmozgalmi Panteonjában,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjt  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam Gizike bar...  Két tekintet van  A könnyek összegyűjtése  Szent György napi hiedelmek, s...  Miért nem menti meg Jézus...  Mosolyogtál már ma?  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Ma  Zilahy Lajos gondolata  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Ébredj  Jó éjt  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Becsüld meg azt amid van,...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Föld napja április 22  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Az udvariasság alapja: önismer...  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam Krisztina b... 
Bejegyzés Címkék
jobbikos országgyűlési, fideszes ifjúsági, külhoni magyarságot, fideszes fiataloknak, szívet-lelket melengető, ifjak azért, csatlakozás mellett, magukat nemzeti, idézőjeles minősítés, igazi nemzeti, magyar történelemből, jobb utósorsra, történelmi ismeretterjesztés, menetelés helyes, történelmi ismeretek, kádári korszak, komcsi pártközpont, egyetem elvégzése, múlt század, pártvezetés bizalmát, másik után, ifjak büszkék, halál jelképével, fölhívásuk szerint, antiszemita jobbikosok, szóhasználatukat idézve, embertársainkat meghurcolók, őket hazájukból, történelmünket eltagadók, menetelésre kiválóan, lobogó fáklyák, útvonalon emeljék, fotóját szíveskedjenek, szovjet tankok, moszkvai emigrációból, haza végleges, menetelés útvonala, népi demokrácia, feltámadás reményében, ellenkező irányban, menetelés végén, utolsó fáklyát, meghitt emlékezés, önöket talán, nagy öregekről, tragikus sorsú, felvidéki nyelv-, rendszeres délvidéki, magyarságuk miatt, hatástalanításán, szerkesztőségébe, tettestársaikkal, szóhasználatukat, állampolgársági, boszorkányokkal, embertársainkat, kényszerítették, szíveskedjenek, munkásmozgalmi, tömeggyilkosok, hiányosságánál, csatlakozzanak, történelmünket, magyarországra, nyomorították, országgyűlési, történelemből, fölháborodtak, támogatásáról, képviselőinek, nemlétezőknek, fölszólította, magyarverések, föltehetnének, foglalkoznunk, fölkorbácsolt, radikálisnak, emigrációból, meggyilkolók, meghamisítók, kiérdemesült, biztosította, utolsósorban, tevékenykedő, képzavarosan, nyilvánított, előrángatták, panteonjában, kérdéseinkre, menetelgetni, magatartásán, fidelitasos, lefestésére, antiszemita, pártvezetés, elvtársként, királyunkat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.